DÜŞÜRÜLEN ISPARTA UÇAĞINDA ŞEHİT OLAN BİLİM ADAMLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ!

"STRATEJİK MADENLER BOR ve TORYUM NEDENİYLE KAVGA BÜYÜK, ÜLKEMİZE ve TÜRKİYE'MİZE SALDIRMAYA DEVAM EDECEKLER!..."

DÜŞÜRÜLEN ISPARTA UÇAĞINDA ŞEHİT OLAN BİLİM ADAMLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUZ!

"Isparta'da 10 Yıl Önce Bir Uçak Düşmüştü! İşte O Talihsiz Suikast Olayının Arkasında İsrail'in Olduğu İddiaları Var!"

 
30 Kasım 2007 Cuma günü Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Çukurca bölgesi yakınlarında saat 03.12'de iniş için alçalmaya başladığı sırada düşürülen Uçakta toplam 57 yolcu vardı! Ne yazık ki kazada kurtulan olmamıştı.

Suikasta uğrayan uçakta; Bor ve Toryum Madenî Üzerinde Araştırma Yapan Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Engin Arık, Araştırma Görevlisi Özgen Berkol Doğan, Yüksek Lisans Öğrencisi Engin Abat ile Doğuş Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenel Fatma Boydağ, Doç. Dr. İskender Hikmet ve Araştırma Görevlisi Mustafa Fidan dâhil 6 kişilik bilim ekibi bir uçak kazasıyla tüm yolcu ve uçak görevlileriyle birlikte tıpkı Adnan Kahveci, Recep Yazıcıoğlu, ASELSAN mühendisleri ve diğer benzerleri gibi ortadan kaldırıldı!

Bilindiği üzere; Atlasjet Havayolları'nın İstanbul-Isparta seferini yapan ve içinde 50 yolcu ile 7 mürettebat ve Bor ve Toryum madenî üzerinde araştırma yapan ve bilimsel bir toplantı için Boğaziçi ve Doğuş üniversitesinden 6 kişilik bir ekip olmak üzere içerisinde 57 kişilik bir yolcu kafilesinin bulunduğu MD83 tipi yolcu uçağı 30 Kasım 2007 Cuma günü Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Çukurca bölgesi yakınlarında saat 03.12'de iniş için alçalmaya başladığı sırada düştü! Ne yazık ki kazada kurtulan olmadı.

"DÜNYADA TORUM MADENİ; EN ÇOK TÜRKİYE, HİNDİSTAN ve BREZİLYA'DA BULUNUYOR…"

"Isparta'daki uçak kazasında elim bir suikast şehit edilen Doğuş Üniversitesi Fizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şenel Fatma Boydağ ve 6 kişilik ekibi bir enerji kavgasının akıbetinde katledildi.

Prof. Dr. Şenel Fatma Boydağ, Bor ve Toryum üzerine tam 20 senesini vermişti. Uranyum radyasyonu olan ve çöpünün muhafazası mümkün olmayan ölümcül bir enerji kaynağı.

Oysa radyasyonu olmayan ve çöp derdi olmayan bir enerji kaynağı daha var yeryüzünde. Hem de uranyumdan 8 kat daha güçlü.

Bu enerji kaynağı 'TORYUM'. Dünyanın yüzde 80 rezervi yine Anadolu'da. Hesaplamalara göre eğer dünyanın ömrü varsa, 25 bin sene yetecek kadar toryum var Anadolu'da. Dün 100 yıllık petrol için gırtlağımıza sarılan sömürgeci Batı, 25 bin yıl için hiç boş durur mu?"

Şehit edilenlerden Prof. Dr. Engin Arık'ın, 'European Organization for Nuclear Research (CERN)'deki 'Atlas Deneyi'nde çalıştığı, ayrıca bu 6 bilim adamının 2 yıl önce başlatılan ve Devlet Planlama Teşkilatı tarafından desteklenen "Türk Hızlandırıcı Merkezi Teknik Tasarımı ve Test Laboratuvarları" projesinde görevli idiler.

Y.Kaynak: Kolivas Beşköy - 31.12.2017 – Facebook.

Yorumlar