RAMAZAN BAYRAMI TRABZON'DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Ramazan Bayramı kutlama programı öncesinde Vali Yücel Yavuz, bayram namazını Ayasofya Camii'nde eda edip vatandaşlarla bayramlaştı.


Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bayram mesaisine sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başlayarak, Sülüklü'teki Şehitliği ziyaret ettiler.


Ziyarete Vali Yücel Yavuz'un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 4. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tankçı Osman Akyıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Hakan Arıkan ve şehit aileleri katıldı.
 
Kur'an-ı Kerim'in okunmasından sonra Vali Yavuz ve beraberindekiler şehitlerimiz için dua edip, mezarlara karanfil bıraktılar.


Vali Yücel Yavuz beraberindekilerle İçişleri Bakanlığına bağlı Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, teşkilatla bayramlaştı.
 
Fatih Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Vali Yavuz, hastanede tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi ve İtfaiye Müdürlüğü’ne giden Vali Yavuz, görevli personelle bayramlaştı.
 
Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz, devlet koruması altında yaşayan çocuklarımızı ve Huzurevi’ndeki büyüklerimizi ihmal etmeyip onların bayramını kutladı.
 
Büyükşehir Belediyesi Ortahisar ilçesindeki Sülüklü, Bahçecik ve Bostancı mezarlıklarında bu yıl yeni bir uygulama daha başlattı.
 
Ramazan Bayramının birinci gününde bu mezarlıklarda aralıksız olarak Kur'an-ı Kerim okutuldu. 
 
25.06.2017

Yorumlar