KTÜ MİMARLIK'TAN TRABZON'DA "YAŞANABİLİR ÇEVRELER ve MİMARLIK" İSİMLİ ULUSLARARASI KONGRE

KTÜ MİMARLIK'TAN TRABZON'DA "YAŞANABİLİR ÇEVRELER ve MİMARLIK" İSİMLİ ULUSLARARASI KONGRE


Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mimarlık Bölümü'nün düzenlediği kongre, 28-30 Eylül 2017'de Trabzon'da yapılacak.
LIVENARCH V-2017: ULUSLARARASI MİMARLIK KONGRESİ

(LIVENARCH V-2017: REJECTING/REVERSING ARCHITECTURE)

İlki 2001 yılında olmak üzere dört kez gerçekleştirilen "Yaşanabilir Çevreler ve Mimarlık" isimli Uluslararası Kongre, 2017 yılında 28-30 Eylül tarihleri arasında katılımcıları ile buluşuyor.

Kongre daha önce olduğu gibi yine Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü tarafından Trabzon’da düzenleniyor.

Bir süre aradan sonra REJECTING/REVERSING ARCHITECTURE teması ile yeniden gündeme gelen kongre, ulusal/uluslararası düzeyde çağrılı konuşmacılar ve katılımcılar ile mimarlık ortamına yeni açılımlar kazandırmayı hedefliyor.

Kongre metni, bilim kurulu, kongre takvimi, katılım ücreti gibi bilgiler bu duyuru ile katılımcılara ulaştırılıyor.

LIVENARCHV-2017: REJECTING / REVERSINGARCHITECTURE

The International Congress "LIV able EN vironments and ARCH hitecture", whichhas been organized four times since 2001, will meet withit satten dantsin 2017, between 28 thand 30th of September. The congress will be organized by Karadeniz Technical University Faculty of Architecture Department of Architecturein Trabzon, asbefore.

The congress, which has come up with REJECTING / REVER SING ARCHITECTURE theme, aim sat bringing in new expansions toar chitecturea gendaw it hnational / internation alplenary speaker sandattendants. This an noun cementin form sparticipants about the theme, scientific committee, important date sand registration fee.

29.07.2017

Yorumlar