ÇAĞLAYAN'DA ASFALTLAMA SEVİNCİ!

ÇAĞLAYAN'DA ASFALTLAMA SEVİNCİ!

TRABZON - Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ilçeye bağlı Çağlayan Mahallesi'nin Armutlu mevkiinde, 2014 yerel seçimlerinde vermiş olduğu asfaltlama sözünü yerine getirdiklerni açıkladı!


Çağlayan Mahallesinde üç yıldır asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Ortahisar Belediyesi, neredeyse mahallenin bütün yollarında asfaltlama ve betonlama çalışmalarını tamamladı.

Ortahisar Belediyesi Çağlayan'da kurulduğu günden bu yana toplamda 90 Km'lik asfaltlama ve betonlama çalışması yaptı.

Mahalleliler Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

"HER SÖZÜMÜZÜN TAKİPÇİSİYİZ!"

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, vermiş olduğu sözleri yerine getirmenin mutluluk ve huzurunu yaşadığını belirterek:

"Gerek yerel seçimlerde gerekse mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizden istekleri oluyor. Biz de bu konularda imkanlarımız ölçüsünde sözler veriyoruz. Sırf günü kurtarmak ya da için söz vermiyoruz. Verilen hiç bir sözümüz havada kalmıyor! Her bir sözümüzün takipçisiyiz! Ve yerine getiremeyeceğimiz hiç bir söz de vermiyoruz!...

Çağlayan Mahallemizde de vatandaşlarımızın bizden istekleri olmuştu. Ve bizim de birtakım vaatlerimiz vardı. Bunları yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz." dedi. 

16.08.2017

Yorumlar