TIP ALANINDA ULUSLAR ARASI BÜYÜK BAŞARI GÖSTEREN BİLİM ADAMI OVALI'YA, VATANDAŞLARDAN DESTEK ve TEŞEKKÜR MESAJI YAĞDI!

TIP ALANINDA ULUSLAR ARASI BÜYÜK BAŞARI GÖSTEREN BİLİM ADAMI OVALI'YA, VATANDAŞLARDAN DESTEK ve TEŞEKKÜR MESAJI YAĞDI!

Kan ve Kök Hücreden Ürettiği Yapay Deri İle Uluslar Arası Tıp Alanındaki En Büyük Ödüllerinden Birini Almayı Başaran ve Ödülünü, Maçka Şehidi Kahraman Çocuk Eren BÜLBÜL'e İthaf eden İstanbul Acıbadem Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercüment OVALI, kendisine destek verenlere bir teşekkür mesajı yayınladı.



Prof. Dr. Ercüment OVALI, gerek telefonlarla, gerek telefon mesajlarıyla ve gerekse de sosyal medya hesaplarından ve basın aracılığı ile kendisine destek mesajı göndererek kutlayan ve başarısını paylaşanlara yayınladığı teşekkür mesajı:

"Değerli dostlar; ABD'de bize layık görülen ödülün, sizin bize gösterdiğiniz ilgiden daha büyük bir önemi yok.... Eren Bülbül'ün unuttuğumuz ama canı ile bize öğrettiği bir şey var o da;

İyi ki varsınız
İyi ki varsınız..
İyi ki varsınız…

Gerek medya yolu, gerekse sosyal paylaşımlarla destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bir Facebook duyurusundan sonra yağan binlerce övgü mesajı aslında, bana birbirimize ne denli ihtiyacımız olduğunu gösterdi. Bize bunu öğrettiğiniz için teşekkür ederim.

Bir paylaşımda Trabzonlu olduğum bir paylaşımda Samsunlu olduğum yazılmış gurur duydum.....

Aslında ikisi de doğru....

Babamın dedeleri Buhara'dan önce Tokat Erba'ya gelmiş oradan Samsun Çarşamba'ya yerleşmiş. Babaannemin tarafı ise Kırım'dan Çarşamba'ya göçmüş. Anne tarafım, hem anneannem, hem annemin babası ise Rus istilasında Trabzon Akçaabat'tan Çarşamba'ya gelmişler ve Ovalı ailesi oluşmuş. Özetle Karadeniz'liyim Ama daha önemlisi Türk'üm.

Bizi bu günlere getiren Atama, Ülkeme, Canım Aileme, desteklerini esirgemeyen sizlere saygı ve sevgilerimle…

İyi ki varsınız
İyi ki varsınız..
İyi ki varsınız…"

TRABZON HABER-SUN olarak, bizler de Sayın Prof. Dr. Ercüment Ovalı hocamızı başarılarından ötürü tebrik eder, Yüce Allah'tan başarılarının devamını dileriz...

Bu ülkeye hizmet eden bütün ilim ve bilim adamlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunarız.

17.08.2017

Yorumlar