AKÇAABAT'TA KAZANCI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

AKÇAABAT'TA KAZANCI AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

 
MHP Akçaabat eski İlçe Başkanı Mehmet Kazancı ve Akçaabat'ın eski işadamlarından Ahmet Kazancı'nın annesi, merhum Gürol Timurcioğlu'nun ve Nurol Keskinalemdar'ın kayınvalidesi, merhum Kemal Kazancı'nın eşi Hacı Hadiye Kazancı (94) Hakk'ın rahmetine kavuştu.

 
 
Merhumenin cenazesi, 22.08.2017 Salı günü Akçaabat Ortamahalle Yenicamii'de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dürbinar Mahallesi'ndeki Şehir Mezarlığında dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.




Devamlı olarak Hz. Kur'an-ı Kerim'i elinden düşürmeyen Mü'mine kişiliği ile tanınan Hacı Hadiye teyzemiz; Akçaabat'ın tanınmış ailelerinden Kazancıoğlu İbrahim Ağa'nın gelini, İbrahim Ağa'nın oğlu merhum Kemal Kazancı'nın eşi olup aynı zamanda Trabzon'un ilk elektrik santrallerinden Işıklar (Visera)  Elektrik Santrali'nin kurucusu ve işleticilerinden Trabzonlu Elektrik Mühendisi merhum Hacı Mehmet Saraçoğlu'nun kızı idi.

 
Cenazeye Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye başkan Vekili Abdullah (Beytullah) Ertem, Başkan Yardımcıları Cevat Birinci, Osman Parlayan, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Mülga Kavaklı Belediye Başkanı H. İbrahim Dervişoğlu, Fisko-Birlik eski Yönetim Kurulu başkanı Salih Erdem, Akçaabat eski Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, siyasiler, bürokratlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.


22.08.2017

Yorumlar