29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NDE MAÇKA ŞEHİDİMİZ EREN BÜLBÜL'Ü UNUTMADILAR

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NDE MAÇKA ŞEHİDİMİZ EREN BÜLBÜL'Ü UNUTMADILAR

TRABZON - Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciliği, Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti.

 
Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciliği; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda, Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı Köprüyanı Mahallesi'nde 11 Ağustos 2017 tarihinde terör örgütü mensupları tarafından bir astsubay ile birlikte şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün Türk bayraklarıyla donatılmış mezarını ziyaret etti.
           
Küçük Şehit Eren'in şehit edildiği bölgeyi gezen 20 kişilik grup, Şehit Eren’i mezarı başında onu anarken grup adına açıklama yapan Ötüken Dergisi Trabzon Temsilcisi Mehmet Ali Doğan, teröristlerin hala bulunamamasından üzüntü duyduklarını belirterek:

"Bu gün Eren'in huzurunda bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu memleketin her şehrinde, her köyünde bir Eren olduğunu biliyoruz. Kurtuluş Savaşı ruhunun hala daha bu milletin içinde bulunduğunun bilincindeyiz. Eren,  bir asır önce vatan için canını veren Erenler gibi kahramanlık yaparak bunu bir kez daha göstermiştir. Devletimizden isteğimiz; vatan haini katillerin en kısa sürede yakalanarak cezalandırılmalarıdır." ifadelerini kullandı.

29.10.2017

Yorumlar