AKÇAABAT'TA "CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 94. YILDÖNÜMÜ" KUTLAMA PROGRAMI TÖRENLE BAŞLADI

AKÇAABAT'TA "CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 94. YILDÖNÜMÜ" KUTLAMA PROGRAMI TÖRENLE BAŞLADI

 
TRABZON – Akçaabat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. Yıldönümü kutlama programı, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

 
Düzenlenen programa; Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,  Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Mustafa Selçuk, İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu, siyası parti temsilcileri, STK Temsilcileri, Belediye başkan yardımcıları, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından Şehit ve Gazilerimiz ve Kahraman Ecdadımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, yarın (29 Ekim 2017 Pazar günü) 09.45'te A. Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayacak olan kortej yürüyüşü ve ardından Atatürk Alanı'nda yapılacak olan törenle devam edecek.

28.10.2017

Yorumlar