GUGULUMDAKİLER TİYATROSU, "HERKES OYUNCU" OYUNU İLE REKORA KOŞUYOR…

GUGULUMDAKİLER TİYATROSU, "HERKES OYUNCU" OYUNU İLE REKORA KOŞUYOR…

"Herkes Oyuncu" izleyiciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı ve ilk 5 oyunda rekora koştu. 'Trabzon Gugulumdakiler Tiyatrosu' kapalı gişe oyuna devam ediyor.

 
"Herkes Oyuncu" isimli oyun ile birlikte 2017 – 2018 Tiyatro sezonunda perdeleri açan Gugulumdakiler tiyatrosu 5 kez oynadığı oyun ile birlikte 2 bin izleyiciye ulaştı.

Yazar Şükrü Üçüncü'nün Trabzon Asayiş olaylarından derlediği "Herkes Oyuncu" adlı oyunun yönetmeni Tamer Küçük:

"Mayıs ayının sonuna kadar Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'ndeyiz. Trabzon tiyatro severleri tarafından oyunumuz yoğun ilgi ile karşılandı.

9 Kasım Perşembe günü prömiyerimizin hemen ardından 4 kez daha oyunumuzu sergiledik.

Bu temsillerde iki (2) bine yakın izleyiciye ulaştık. 'Gugulumdakiler Tiyatrosu' Trabzon'da tiyatro severlerin evidir. İzleyiciler oyunumuza ilgi göstermesi de bunu onaylıyor." ifadelerine yer verdi.

Gugulumdakiler Tiyatrosu;

Hüseyin Sabri Kurtuldu, Kübra Genç, Tamer Küçük, Mahmut Mutaf, Şükrü Üçüncü, Asena Öztürk, Adem Kılıç, Aslan Kar, Rüya Akgül, Oğuzhan Yılmaz ve Murat Küçük'ün rol aldığı 'Herkes Oyuncu' isimli oyunu 4 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde izleyicilerine buluşmaya devam edecek.

Ocak ayında iki oyun oynayacak olan Gugulumdakiler Tiyatro Ekibi; Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında aynı oyunu sahnelemeye devam edecek…

26.12.2017

Yorumlar