İYİ PARTİ OF İLÇE TEŞKİLATI KURULDU

İYİ PARTİ OF İLÇE TEŞKİLATI KURULDU

TRABZON - İYİ PARTİ Trabzon İl Başkanı Hasan SAKA tarafından İyi Parti Of ilçesine kurucu başkan olarak atanan Avni KARAMUSTAFAOĞLU, OF ilçe teşkilatını kurdu.

 
İYİ PARTİ Of İlçe Başkanı Avni KARAMUSTAFAOĞLU, yönetim kurulunu oluşturarak, İl Başkanı Hasan SAKA'dan ve Genel Merkez'den onay alarak, ilk toplantısını Of'ta gerçekleştirdi.

Toplantıya; yönetim kurulu üyeleri katılırken toplantının içeriğinde hem tanışma, hem de ilçe binasının yapımı ve aşaması konusunda yönetimi bilgilendirdi.

 
Of ilçesinin siyaset eksikliğini tamamlayacak oluşumu ortaya koyduklarını belirten KARAMUSTAFAOĞLU, halkı dinleyecek, sorunlarını anlayacak ve ilgilenecek bir siyasi partinin gün yüzüne çıktığını belirterek:

"OF ilçesinde Siyaset yapmanın zorluklarını biliyoruz. Siyasetçi atölyesi haline gelmiş nice yöneticiler çıkarmış Of'un İYİ PARTİ'ye duyarsız kalmayacağını, yapmış olduğumuz Of ilçesinde tüm sabit numaralar ile sesli mesaj anketimize gösterilen ilgiden anlıyoruz.

Mutlaka her vatandaşın yaşadığımız sıkıntıları bilincinde olduğu bu süreçte bizler de İYİ PARTİ olarak çözüm önerilerimizi yorulmadan her vatandaşımıza temas ederek, dinleyerek, anlatarak aşacağız.

Eksikliklerimiz mutlaka olacak lakin 2019, Of için farklı bir yıl olacak. Büyükşehir olmamız münasebetiyle Of halka sorulmadan yapılan il yatırımlarının kahrını çekmekte! Şikâyetler elimize ulaşıyor. Bu konuda halkımızın soru ve önerilerine, düşüncelerine kayıtsız kalamayız. Her mecrada bu sorunları dile getirip üzerimize üşen vazifeyi yerine getirmek istiyoruz.

Tüm Of'lu hemşerilerimize ilgi ve alakalarından dolayı yönetime girmek isteyip gerek telefonla gerek yüz yüze iletişimlerimizde duyarlılıklarından alakalarından teveccühlerinden dolayı teşekkürü borç biliyorum.

İYİ PARTİ Of'a da iyi gelecek, rahatsız olanlar oldu, olacak da, siyaset ahlakımızdan dolayı kendilerine cevabımızı sahada çalışarak, oy oranımızla vereceğiz inşallah" dedi.

İYİ PARTİ OF İLÇE TEŞKİLATI

İYİ PARTİ Of İlçe Kurucu Başkanı: Avni KARAMUSTAFAOĞLU

Başkan Yardımcısı: Mustafa TELLİOĞLU

Muhasip: Murat SARIALİOĞLU

Sekreter: Ayşegül KAYIKÇI KARAMUTAFAOĞLU

AR-GE Sorumlu Başkanı: Necla ÇAKIR

Hukuk ve Seçim: Hasan İHTİYAROĞLU

Teşkilattan Ssorum: Engin ÖZTÜRK

Sosyal işler ve Kültür Sanat Sorum: Menekşe SÜLEYMAN

Tarımdan Sorum: Hasan Fehmi ÇAKIROĞLU

Gençlikten Sorum: Ekrem TANK

Basından Sorum: Fatih KESKİN

Sivil Toplum Sorum: Hikmet AYTAŞ

Eğitimden Sorum: Mehmet KAZAN

Esnaf ve Tic. Sorum: Mehmet Şükrü HACIAHMETOĞLU

Üye: Ahmet ARICI

Üye: Fazlı ÖZKANCA

Üye: Sedat KAÇAN

Üye: Halit ÖZTÜRK

Üye: Vedat AYYILDIZ

Üye: Filiz ÖZTÜRK

Üye: Hikmet PAÇAL

Üye: Okan SARAL

Üye: Aydın ÇAKIROĞLU

Y.üye: Sadettin ÇAKIROĞLU.

26.01.2018

Yorumlar