İLKİ MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU'NA HEDİYE EDİLEN "AL BAYRAKLI DUA" ÇEVŞENLER, TRABZON'DAN AFRİN'E GÖNDERİLECEK!

İLKİ MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU'NA HEDİYE EDİLEN "AL BAYRAKLI DUA" ÇEVŞENLER, TRABZON'DAN AFRİN'E GÖNDERİLECEK!

TRABZON - Trabzon'da Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Afrin'de Zeytin Dalı Harekâtı'na katılan Mehmeçiklerimiz için 2 bin tane Dua İçeren Ay Yıldızlı Çevşen üretti.

 
KADEM'in organize ettiği toplantıda, öğretmenler; ilk cevşeni AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu'na hediye etti.

 
 
Bu durumdan duygulandığını belirten Köseoğlu:

"Mehmetçiğimiz Afrin'de bir kahramanlık destanı yazıyor. Öğretmen ve öğrencilerimizin bu manevi desteği beni çok duygulandırdı. Dualarımız kahraman Mehmetçiğimizledir. Yüce Mevla'mız Mehmetçiklerimizi korusun." dedi.

 
Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ve Gönül Elçilerinin desteklediği "Al Bayraklı Duamız" projesi kapsamında, Ay Yıldızlı Çevşenler, Gönül Elçileri, şehit aileleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri ve kursiyerlerle birlikte hazırlanıyor.

 
Önceki gün Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Trabzon Temsilciliğinin organiza ettiği toplantıda kendisine bu cevşenlerden biri hediye edilen Milletvekili Köseoğlu:

"Mehmetçiğimiz Afrin'de bir kahramanlık destanı yazıyor. Öğretmen ve öğrencilerimizin bu manevi desteği beni çok duygulandırdı. Bu oldukça anlamlı davranışlarından ötürü kendilerini kutluyorum. Dualarımız kahraman Mehmetçiğimizledir. Rabbim Türk Ordusunu muzaffer kılsın." dedi.

 
BİR DESTEK DE ÇAYKARALILAR DERNEĞİ'NDEN

Öte yandan Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği, geliri Mehmetçiğe gönderilmek üzere bir program düzenledi. Programa katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu:

"Trabzon'da herkes elinden geldiğince hem maddi hem de manevi olarak Afrin Zeytin Dalı Harekâtı'na desteğini sürdürmektedir.

Çaykaralı hemşehrilerimizin bu manada düzenlediği bu anlamlı gecede bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu ülkede böyle bir millet olduğu sürece, bu vatan Elhamdülillah asla bölünmeyecektir. Bu vatana da hain tuzak kurmaya çalışan teröristlere asla fırsat verilmeyecektir" şeklinde konuştu.

25.02.2018

Yorumlar