MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU, 28 ŞUBAT POST-MODERN DARBE'NİN 21. YILI DOLAYISIYLA AÇIKLAMA YAPTI

MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU, 28 ŞUBAT POST-MODERN DARBE'NİN 21. YILI DOLAYISIYLA AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, 28 Şubat Post-Modern Darbesi'nin 21. Yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada:

"28 Şubat bin yıl sürecek; diyenlerin hedeflerini Aziz Milletimiz, AK Parti ile boşa çıkardı. 15 Temmuz ile birlikte her türlü darbe ve darbe girişimini artık tarihin karanlık sayfalarına gömüyoruz." dedi.

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, 28 Şubat Post-Modern Darbesi'nin 21. Yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, 15 Temmuz ile birlikte her türlü darbe girişimlerinin tarihin karanlık sayfalarına gömüldüğünü söyledi.

Köseoğlu, 28 Şubat'ın millet iradesine yapılan bir darbe olduğunu kaydetti.

Milletvekili Köseoğlu, 28 Şubat Darbesi'nin yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı.

"28 ŞUBAT MİLLET İRADESİNE BİR DARBEYDİ"

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu:

"28 Şubat post-modern darbe sürecinde, milletin kendisi tehdit ilan edilmiş, İmam Hatip okullarında yetişen gençlere üniversite kapıları kapatılmaya çalışılmıştı. İnanç ve ifade özgürlüğü gibi temel insan haklarının ayaklar altına alındığı bu süreçte milletimiz çok ağır bedeller ödemiştir. Milleti yok sayanların ve '28 Şubat bin yıl sürecek' diyenlerin hedeflerini aziz milletimiz AK Parti ile boşa çıkardı. AK Parti, hangi alanda olursa olsun ötekileştirmeye karşı çıkan bir siyasi harekettir. Türkiye, dini inancından dolayı baskı altında olduğu, fikir söylemenin imkânsız görüldüğü, hangi alanda olursa olsun ötekileştirmelerin yaşandığı o dönemleri geride bırakmıştır. 28 Şubat döneminde, okuduğu bir şiir için hapse atılan Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hamd olsun ki bu gün Cumhurbaşkanlığı makamındadır." ifadelerini kullandı.

Türk demokrasinin geçmişini onararak yoluna devam etmesi gerektiğinin altını çizen Köseoğlu:

"28 Şubat milletimizin milli ve manevi değerlerine yapılmış bir saldırıdır. Adaletsizlik mekanizmasının en ağır şekilde işlediği o dönemde yaşanan hak ihlallerinin giderilmesi, toplumsal yarayı hafifletmek adına önemlidir. Türk demokrasisi geçmişini onararak yoluna devam etmelidir. Çalışmalarımız da bu yönde devam etmektedir." dedi.

28 Şubat sürecinde hakkında soruşturma açılan ve mağdur edilenlerden biri olan Köseoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"15 Temmuz Darbe girişiminde de açıkça ortaya konulduğu üzere hükümetimiz ve milletimiz darbeler tarihine nokta koymuştur. Son hain örneğini 15 Temmuz'da bir kez daha yaşadığımız her türlü darbe ve darbe girişimini artık tarihin karanlık sayfalarına gömüyoruz. AK Parti olarak bu noktadaki kararlığımızı, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimizden aldığımız güçle her türlü vesayet odaklarına ve darbeci zihniyete deklare ediyoruz. Milletimizin feraseti, cesaret ve gayreti ile artık o günleri hiçbir zaman yaşamayacağımıza inanıyoruz. Milletin kendi kendini yönetme hakkının ve milli iradeye saygının ülkemizdeki siyasi, hukuki ve sivil tüm kurum, kuruluş ve bireylerce kabul görmesini diliyoruz. Geçmişten gelen kadim medeniyetimizin tecrübesi ile geleceğe, güçlü ve lider Türkiye'ye daha emin adımlarla yürüyoruz. 16 yıldır her daim yanımızda olan milletimize saygıyla şükranlarımızı sunuyoruz."

28.02.2018

Yorumlar