BÜYÜK TÜRKİYE DAVASI'NIN GÖNÜL ERLERİNDEN İBRAHİM KOCAMAN HAKK'IN RAHMETİNE KAVUŞTU

BÜYÜK TÜRKİYE DAVASI'NIN GÖNÜL ERLERİNDEN İBRAHİM KOCAMAN, HAKK'IN RAHMETİNE KAVUŞTU

TRABZON - Uzun yıllar Trabzon Yurt-Kur Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Araştırmacı kadrosuna alınan Büyük Türkiye Davasının Gönül Erlerinden, herkesin sevip saydığı değerli insan İbrahim KOCAMAN (59) tedavi görmekte olduğu Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Hakk'ın rahmetine kavuştu.

 
Merhum İbrahim KOCAMAN'ın cenazesi; yarın (27.03.2018 Salı günü) Çarşıbaşı İlçesi Yavuz Köyü (Mahallesi)'nde öğle namazına müteakip Yavuz Mahallesi Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacaktır.

Trabzon'un bürokratlarından İbrahim KOCAMAN (59), uzun yıllar Trabzon Yurt-Kur Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Araştırmacı olarak kadrosu değiştirildi.

2017 yılının Kasım Aralık aylarında bağırsaklarında kötü hastalık meydana geldiği anlaşıldı ve tedavi için Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi görmekte iken ameliyata alındı. Ancak ameliyattan sonra kötü hastalığı daha da nüksetti ve yaşama daha fazla tutunamayarak bu gün hayatını kaybetti.

Merhum İbrahim KOCAMAN (59), evli olup bir erkek, bir kız olmak üzere 2 çocuk babasıydı.

Milli ve Manevi değerlere gönülden bağlı, dindar bir kişi olan İbrahim KOCAMAN (59) insanlar arasında ayrım yapmaz ve her zaman:

"Siyasi Görüşünüz Ne Olursa Olsun, Ortak Kaygımız VATAN Olsun" derdi.

 
İBRAHİM KOCAMAN KİMDİR?

1959 yılında Trabzon Çarşıbaşı ilçesi Yavuz Köy'de doğdu.

İlkokulu Yavuz köyünde, Ortaokul ve Liseyi Samsun ile Trabzon'da bitirdi. Üniversite eğitimini ise Selçuk üniversitesinde tamamladı.

Askerlik dönüşü Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (KYK) memuriyete başladı. Kurumun değişik idari kademelerinde çalıştı. Trabzon Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Artvin ve Gümüşhane illerinde Yurt Müdürlüğü ve Trabzon Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü'nde Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Bir yılı aşkın bir zaman içinde yakalandığı amansız hastalık sonucu 26.03.2018 Pazartesi günü Hakka yürüdü.

Merhum İbrahim KOCAMAN'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve çocuklarına, eş, dost, hısım, akraba ve yakınlarına sabırlar dileriz. Allah (C.C.) mekânını Cennet kılsın İnşa'Allah…

26.03.2018

Yorumlar