"ÜMMETE ÜMİT OLACAK, BİR GENÇLİK İSTİYORUZ" KONULU KONFERANS

"ÜMMETE ÜMİT OLACAK, BİR GENÇLİK İSTİYORUZ" KONULU KONFERANS

TRABZON - Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Cihannüma Derneği Trabzon İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Gazeteci-Yazar Adem Özköse'nin konuşmacı olarak katıldığı 'Ümmete Ümit Olacak Bir Gençlik' konulu konferans Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 
Gazeteci-Yazar Adem Özköse'nin konuşmacı olarak yer aldığı konferansa Trabzon Büyükşehir Belediye Bakanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Başkan Gümrükçüoğlu konferansın açılışında yaptığı konuşmada: "Ümmete Ümit Olacak Bir Gençlik, hepimizin en önemli ideali olmalıdır" dedi.

 
Büyükşehir Belediye Bakanı Gümrükçüoğlu:

"Bunun aslında gerekli ehemmiyet verilmediğinde ne kadar vahim neticeler ortaya koyabileceğini hep beraber görüyoruz. Bu vatanda Allah (C.C.) için, Kur'an için, millet, bayrak ve namusumuz için can vermiş şehitlerimizin olduğunu, bu vatanda eğer ehemmiyet verilip de titizlikle her daim icabı yerine getirilmezse, 2016'nın 15 Temmuz'unda gördüğümüz gibi vahim neticelerle karşılaşabileceğimizi beraberce yaşadık.

Şu salonu üstteki balkon kısmı dâhil koltuklar yetmeyip de evlatlarımız, gençlerimiz, geleceğimiz olanların ayaküstü dinlemeye gelmiş olmaları bizim için huzurun en büyüğü, mutluluğun en büyüğü. Allah (C.C.) hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı.

 
Gazeteci Yazar Adem Özköse, konuşmasında; davasına sahip çıkan bir gençliğe ihtiyaç olduğuna vurgu yaparak:

"Bunu gerçekleştirmemiz için örnek olacak şekilde yaşayarak ve yaşatarak hareket etmemiz gerekiyor. İslam coğrafyasındaki halkların Osmanlı'nın torunları olan bizleri hasretle beklemektedir." ifadelerini kullandı.

26.03.2018

Yorumlar