TRABZON KİTAP FUARI'NDA YAZARLAR İLE OKUYUCULAR BULUŞUYOR

TRABZON KİTAP FUARI'NDA YAZARLAR İLE OKUYUCULAR BULUŞUYOR

TRABZON - Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5.si düzenlenen ve 130 yazar ile 130 yayınevinin yer aldığı Trabzon Kitap Fuarı'nda yerel ve ulusal bazda tanınmış pek çok yazar söyleşi ve imza programları ile kitapseverlerle bir araya getiren kitap fuarına, kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.

 
Fuarda yer alan yayınevleri ilgiden oldukça memnun kalırken, fuarı ziyaret eden kitapseverler yazarlar ile birlikte olmanın sevincini yaşıyor.

 
Varlıbaş AVM’de düzenlenen fuarın beşinci gününde Bahadır Yenişehirlioğlu, Gamze Güller ve Talat Uzunyaylalı söyleşi ve imza günleri ile okuyucuları ile bir araya geldi. Kitapseverlerin ilgiyle takip ettiği fuarın beşinci gününde Fikret Eroğlu, İlhan Sağlam, Demirhan Kadıoğlu, Mehmet Mutluoğlu, Kamuran Tuna, Perihan Sadıkoğlu, İnci Aral, Cemal Aksoy, Yunus Arıkan, Garip Ayata, Emine Öztürk Klaafat, Kerem Fırtına ve Serhat Karabaş imza günleri ile okuyucularına kitaplarını imzaladı.

 
29 Nisan 2018 Pazar günü sona erecek fuar hafta içi 10.00-21.00 saatleri hafta sonları ile 10.00 ila 22.00 saatleri arasında kitapseverler tarafından ziyaret edilebiliyor.
 
26.04.2018

Yorumlar