'OKUL SPORLARI FUTBOL KÜÇÜK ERKEKLER TÜRKİYE FİNALİ' VALİ YÜCEL YAVUZ'UN BAŞLAMA VURUŞUYLA BAŞLADI

'OKUL SPORLARI FUTBOL KÜÇÜK ERKEKLER TÜRKİYE FİNALİ' VALİ YÜCEL YAVUZ'UN BAŞLAMA VURUŞUYLA BAŞLADI

TRABZON - Trabzon'da Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliğiyle, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde 23-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan  'Okul Sporları Futbol Küçük Erkekler Türkiye Finali' Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde başladı.

 
Programa Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Vali Yardımcısı Nusret Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Trabzon Gençlik Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, il protokolü, sporcular ve aileleri katıldı.

 
Burada bir konuşma yapan Vali Yavuz:

"Trabzon spor şehridir. Sizler de şehirlerinizde başarılı olarak finallere geldiniz. Centilmence bir mücadele diliyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizlerle gurur duyuyor başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

 
Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un başlama vuruşunu yapmasıyla başlatılan finaller 8 ilden 8 okul takımının katılımıyla 23-27 Mayıs 2018 tarihleri arısında yapılacak.

Ardından Trabzon Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü yeni yerleşkesini ve Gençlik Merkezini ziyaret eden Vali Yavuz ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında bilgi öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet ettiler.

23.05.2018

Yorumlar