TRABZON, RAMAZAN BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLUYOR…

TRABZON, RAMAZAN BAYRAMINI COŞKU İLE KUTLUYOR…

TRABZON - Trabzon bir Ramazan Bayramını daha birlik ve beraberlik içerisinde idrak ediyor. Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bayram mesaisine sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başladı.

 
Ramazan Bayramı programı öncesinde Trabzon Valisi Yücel Yavuz, bayram namazını Çarşı Camiinde kıldı, camii çıkışı vatandaşlarımızla bayramlaştı.

 
Vali Yavuz ve Başkan Gümrükçüoğlu, beraberlerindeki kamu kurumları yetkilileriyle birlikte ilk olarak şehit ve mezarlık ziyaretleri gerçekleştirdiler. 1 Nolu Asri Mezarlığını (Sülüklü) ziyaret eden Yavuz ve Gümrükçüoğlu, şehit kabristanlarına karanfil bırakarak dualar okudular.

 
Trabzonluların bayramı en güzel şekilde geçirmesi için günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için şehir merkezindeki kabristanlıklara ücretsiz otobüs seferleri düzenleniyor.

Mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

 
Kabristanlıktaki şehit yakınları ve ailelerle bayramlaşarak uzun süre sohbet eden ikilinin bir sonraki durağı Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı oldu.

 
Vali Yavuz ve Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığımızı ve Trabzon Deniz Komutanlığını, İl Jandarma Komutanlığını, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek askerlerimizle ve emniyet güçlerimizin bayramlarını kutladılar.     

 
Ramazan Bayramı dolayısıyla Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek, bayramlarını tebrik edip acil şifalar diledi.

112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezi'ni de ziyaret etti, personelin bayramını kutladı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
Daha sonra, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret ederek görevi başındaki personelin bayramını kutladılar.

 
İtfaiye teşkilatı mensuplarının her şartta görev başında olduğuna değinen Gümrükçüoğlu:

"Halkımızın can ve mal güvenliği için bayram günü nöbette olan değerli mesai arkadaşlarıma Trabzon adına teşekkür ediyorum" dedi.

 
Vali Yavuz ve Başkan Gümrükçüoğlu, buradaki temaslarının ardından Bahçecik Sevgi Evlerinde çocuklarla, Köşk Huzurevi ve Çamlık Huzurevinde yaşlılarla bayramlaştı.

15.06.2018

Yorumlar