30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 96. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLE KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 96. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLE KUTLANDI

TRABZON - 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Trabzon'da Valilik Meydanı'ndaki Atatürk Alanı'nda başladı.

 
Törene; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Pürsunlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, öğrenciler, güvenlik güçleri ve vatandaşlar katıldı.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Pürsunlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

 
Vali Yavuz, şeref defterini imzalamasının ardından makamında tebrikleri kabul etti.

Tebrikat törenin ardından kutlamalara Valilik önünde devam edildi. Buradaki törene Vali Yücel Yavuz ve Şengül Yavuz'un yanı sıra il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Törende İl Milli Eğitim Yardımcısı Zekeriya Taşan, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparken öğrenci ve askerler de şiir okudu.

Kutlamalar; Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirilen geçit töreninin ardından Valilikte verilen resepsiyonla son buldu.

30.08.2018

Yorumlar