BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU, ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU, ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

TRABZON - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kurban Bayramı nedeniyle Bayramın ikinci günü Büyükşehir Belediyesi’nde yapılan bayramlaşmaya katılamayan Atapark esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Atapark'ta bulunan binasının çevresinde bulunan esnafa bayram ziyaretinde bulanan Başkan Gümrükçüoğlu: "Siz bayramlaşmaya gelemediğiniz için ben sizi ziyarete geldim" dedi.

Önceki yıllarda bayramlaşma törenlerinin Atapark'ta bulunan Büyükşehir Belediye binasında yapıldığını ancak 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda (Meydan Parkı) bulunan tarihi belediye binasının restore edilmesinden sonra bayramlaşmanın orada yapıldığını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu:

"Geçmişte yaptığımız bayramlaşma törenlerinde bu bölgenin esnafı da bayramlaşmaya katılırdı. Ama son iki bayramlaşmayı tarihi bina da yaptığımız için bu bölgenin esnafı işyerleri açık olduğu için katılamadı. Bende bu bayramda sizleri ziyaret etmek istedim. Bayramınız mübârek olsun" diye konuştu.

Vatandaşlarla sohbet eden ve yapılan ikramları geri çevirmeyen ve bir süre sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu'na esnaf ve vatandaşlar gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

23.08.2018

Yorumlar