KİTAP ŞÖLENİNİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ'NDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

KİTAP ŞÖLENİNİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ'NDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

TRABZON - Ömer Güner anısına düzenlenen 6. Kitap Ve Kültür Şöleni üçüncü gününe kapılarını açtı.

 

İlk gün olduğu gibi Trabzon halkını sevilen pek çok yazar, sanatçı ve oyuncuyla bir araya getirecek olan kitap şöleni son hızla devam ediyor.

İmza günlerinin devam edeceği şölende bu gün son zamanların en çok beğenilen filmi Müslüm’ün senaristi Hakan Günay sevenleriyle 15:00’da bir araya gelecek. Hoş bir söyleşi ile sevenleriyle buluşacak olan Günay'a sevilen yazar Serkan Türk, eşlik edecek.

Hakan Günay ve Serkan Türk'ün söyleşisi saat 15.00'da sevenleriyle birlikte Zorlu Grand Otel’de başlayacak.

 
Çukur dizisinin sevilen isimlerinden Ercan Kesal da, Trabzon'a gelen davetliler arasında. Çukur dizisinden sonra televizyon dizilerine veda edeceğini açıklayan Kesal sevenleriyle Trabzon'da buluşacak. 17:00'da Ercan Kesal''a birlikte söyleşi yapacak olan ödüllü yazar-yönetmen Tayfun Pirselimoğlu söyleşinin ardından sevenlerine kitaplarını imzalayacak.

Şölen daha bir çok ünlü yazar ve sanatçının katılımı ile devam edecek. Gün içerisinde Mine Soysal, Melike İnci, Gökçenur Ç, Mustafa Zeki Çıraklı söyleşi ve imza töreni düzenleyecek. 16:00'da ise Veysel Usta Miraç Tosun, Bayram Sevinç, Ahmet Köksal birlikte bir panelle sevenlerinin karşısında olacaklar.

Günün sonunda ise Ayşe Akaltu, Mehmet Zaman Saçlıoğlu ve Mehmet Fırat Pürselim sevenleriyle söyleşi yapacak ve hemen ardından sevenlerinin kitaplarını imzalayacaklar.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin organize ettiği 6. Kitap ve Kültür Şöleni 2 Aralık Pazar günü 21:00'a kadar kitap ve sanat severlerle bir arada olacak.

30.11.2018

Yorumlar